Coaching bij Zin in Balans

Coaching bij zin in balans

De coaching bij Zin in Balans draait helemaal om jou, en zo is elke coaching anders. 

Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig en behoefte aan een losstaande sessie.

Soms heb je eerder nood aan een coachingtraject en zal één sessie niet volstaan. Veranderingen in je leven aanbrengen of persoonlijke doelen bereiken gaan immers niet over één nacht ijs. Bovendien is er moed nodig om dingen in je leven te veranderen en je comfortzone te verlaten.  Maar je wil vooruit in het leven en het heft in eigen handen nemen. De motivatie tot verandering komt volledig uit jezelf met 100% engagement.

“Je kan niet steeds hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten”
Albert Einstein

Tijdens jouw traject staat wat jij wenst te bereiken helemaal centraal. Het bepalen van jouw persoonlijke doel is dan ook de eerste en tevens de allerbelangrijkste stap. Ik luister naar jouw behoeften en wensen en samen brengen we jouw doelen in kaart totdat deze kristalhelder zijn.

Eenmaal je weet wat je wilt, gaan we stap voor stap. Je hoeft je leven niet in één slag om te gooien. Heel vaak werkt dit immers niet. We kijken naar je situatie vandaag en dit is jouw startpunt. Van hieruit richt je nu al jouw pijlen op jouw toekomst. Ik help jou hierbij de juiste weg te vinden. De sleutel tot de antwoorden die je zoekt, liggen steeds verborgen in jezelf.

Tijdens jouw proces ben ik jouw gids en vertrouwenspersoon. Ik inspireer en motiveer jou tot een positieve mindset. Met een positieve instelling wordt namelijk veel meer bereikt. We houden de focus op wat je reeds hebt bereikt, op jouw mogelijkheden en talenten in plaats van op tekortkomingen en beperkende omstandigheden. We zoeken samen naar oplossingen, naar wat wel werkt en wat je nodig hebt om tot jouw doel te komen. We werken eraan jouw innerlijke belemmeringen om te buigen en geven zo min mogelijk aandacht aan wat je niet wilt. Zo maken we de ruimte om zoveel mogelijk energie te richten op wat je wél wilt.

“Where your attention goes
your Energy flows”
Joe Dispenza

Ik laat jou nadenken over de acties, de keuzes en beslissingen die jij kan maken richting jouw toekomst. We onderzoeken waar je vastloopt, wat je in de weg staat en hoe je deze barrières kan doorbreken. En zo wordt elke stap vooruit, een stap in de richting naar de positieve verandering  die je in jouw leven wilt bekomen.

“A winner is a dreamer who never gives up”
Nelson Mandela

Na elke sessie bezorg ik jou een kort verslag van wat besproken werd. Zo heb jij de nodige leidraad om verder mee aan de slag te gaan.

Gedurende het volledige traject bied ik jou de nodige ondersteuning, inspiratie en motivatie om op koers te blijven. Gemaakte afspraken rond actiepunten worden de volgende sessie geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Loop je vast tussen de sessies door, bied ik jou een powerondersteuning via whatsapp of mail.

“Een doel zonder actie blijft een droom”
Nelson Mandela

Je bent het waard de persoon te worden die je altijd wilde zijn, het leven te creëren waar je altijd van droomde.