Coaching bij Zin in Balans

Coaching bij zin in balans

Zin in Balans is een plek waar ik vanuit  de Body Mind Connection filosofie jou vanuit rust en ontspanning tot jouw gewenste transformatie wil brengen. 

Mijn aanpak vertrekt vanuit zachtheid en begrip, maar is doelgericht. Jij wenst verandering in jouw leven te bekomen en mogelijks liefst zo snel mogelijk. Uiteraard hebben we aandacht voor het verleden maar uiteindelijk brengen we de focus naar het hier en nu met de blokkades die je vandaag ervaart en met jouw wens naar een leven met meer voldoening en geluk.


“Je kan niet steeds hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten”
Albert Einstein

Tijdens jouw traject staat wat jij wenst te bereiken helemaal centraal. Het bepalen van jouw persoonlijke doel is dan ook de eerste en tevens de allerbelangrijkste stap. Ik luister naar jouw behoeften en wensen en samen brengen we jouw doelen in kaart totdat deze kristalhelder zijn.

Eenmaal je weet wat je wilt, gaan we stap voor stap. Je hoeft je leven niet in één slag om te gooien. Heel vaak werkt dit immers niet. We kijken naar je situatie vandaag en dit is jouw startpunt. Van hieruit richt je nu al jouw pijlen op jouw toekomst. Ik help jou hierbij de juiste weg te vinden. De sleutel tot de antwoorden die je zoekt, liggen steeds verborgen in jezelf.

Tijdens jouw proces ben ik jouw gids en vertrouwenspersoon. Ik inspireer en motiveer jou tot een positieve mindset. Vanuit mijn rotsvaste overtuiging over de Body Mind Connection, ondersteun ik mijn coachingsessies – in samenspraak en mits jouw akkoord – graag met diverse ontspanningstechnieken zoals Yin Yoga, Restorative Yoga, mindfulnesstechnieken, hartcoherentie, meditatietechnieken, … om jou met deze methoden zo dicht mogelijk bij jezelf te brengen en de stroom aan piekergedachten en beperkende overtuigingen het zwijgen op te leggen. Immers, hoe meer jij kan ontspannen tijdens jouw proces, hoe meer je je kan verbinden met je echte zelf, hoe sterker wordt jouw innerlijke kracht. En het is deze innerlijke kracht die jij nodig hebt om nieuwe inzichten toe te laten, los te laten wat jou niét meer dient en stappen durft te zetten richting jouw mooier en gelukkiger leven. Zo maken we de ruimte om zoveel mogelijk energie te richten op wat je wél wilt.


“Where your attention goes
your Energy flows”
Joe Dispenza

Ik laat jou nadenken over de acties, de keuzes en beslissingen die jij kan maken richting jouw toekomst. We bespreken opdrachten, tools en doelen op jouw maat waarmee je tussen de coachingsessies door verder aan de slag kan. Verandering bekomen we immers niet door enkel gesprek. Actie, jouw lichaam en geest in de ervaring zetten is een absolute must op jouw weg naar een vreugdevoller leven.


“A winner is a dreamer who never gives up”
Nelson Mandela

Gedurende het volledige traject bied ik jou de nodige ondersteuning, inspiratie en motivatie om op koers te blijven. Gemaakte afspraken rond actiepunten worden de volgende sessie geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Loop je vast tussen de sessies door, bied ik jou een powerondersteuning via whatsapp of mail.


“Een doel zonder actie blijft een droom”
Nelson Mandela

Laat je niet tegenhouden door de gedachte dat jouw problemen niet groot genoeg zijn of jouw wensen niet belangrijk genoeg zijn. Iedereen zijn leven, persoonlijke wensen en mentale gezondheid is van groot belang. Je bent het waard de persoon te worden die je altijd wilde zijn, het leven te creëren waar je altijd van droomde.


“Sta jezelf niet in de weg om meer uit je leven te halen”


BOEK JE GRATIS INTAKEGESPREK

+32 473 23 01 98
info@zininbalans.be