Massage

De massage

Een ontspanningsmassage is de aangewezen behandeling als je even helemaal tot rust wilt komen of jezelf wenst te verwennen. Deze massage is bedoeld je een pauze te geven zodat je bijvoorbeeld weer dieper kan ademhalen, stress kan loslaten, een positieve connectie met uw lichaam ervaart of een constante gedachtestroom kan doorbreken. Door aanraking laat je emoties op een zachte manier los uit je lichaam. Zo blijf je rustig en in balans. 

Het gebruik van warme kruidenolie voedt de weefsels en bezorgt je een weldadig gevoel, een mooie huid en een jonge uitstraling.

Naast het ontspannende effect heeft de massage ook een ondersteunende uitwerking en kan ze (spannings)klachten verlichten. Hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, nekklachten, stijfheid van spieren en gewrichten en ook andere klachten kunnen door massage sterk verminderen. Tevens zorgt de massage voor een betere bloedsomloop en toe- en afvoer van weefselvloeistoffen en een verbeterde stofwisseling. 

De ontspanningsmassage heeft ook een preventieve werking. Een lichaam dat zich leert ontspannen kan letterlijk en figuurlijk een stootje verdragen. 

formules

30 minuten – € 35

Ontspannende deelmassage met warme kruidenolie.

Deze massage omvat massage van hoofd, nek en rug.

60 minuten – €55

Volledige ontspannende lichaamsmassage waarbij je lichaam verwend wordt met warme kruidenolie.

De massage omvat zowel voorkant (voeten, benen, buik, armen en handen) als achterkant (benen en rug) van het lichaam.

80 minuten – €65

Volledige ontspannende lichaamsmassage waarbij je lichaam verwend wordt met warme kruidenolie.

De massage omvat zowel de voorkant (voeten, benen, buik, armen en handen) als achterkant (benen en rug) van het lichaam, aangevuld met een relaxerende hoofd- en gezichtsmassage.