Relaxatiemassage

relaxatiemassage

Een ontspanningsmassage is een fijne behandeling als je even helemaal tot rust wilt komen of jezelf wenst te verwennen. Deze massage is bedoeld je een pauze te geven en even alles los te laten.  Door aanraking ervaar je een positieve connectie met je lichaam en het doorbreken van de constante gedachtestroom. Zo wordt je rustig en kom je terug meer in balans. 

Het gebruik van warme kruidenolie voedt de weefsels, stimuleert de ontspanning en bezorgt je een weldadig gevoel

Naast het ontspannende effect heeft de massage ook een ondersteunende uitwerking en kan ze (spannings)klachten verlichten. Hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, nekklachten, stijfheid van spieren en gewrichten en ook andere klachten kunnen door massage sterk verminderen. Tevens zorgt de massage voor een betere bloedsomloop en toe- en afvoer van weefselvloeistoffen en een verbeterde stofwisseling. 

De relaxatiemassage heeft ook een preventieve werking. Een lichaam dat zich leert ontspannen kan letterlijk en figuurlijk een stootje verdragen. 

formules

30 minuten – € 35

Ontspannende nek- en rugmassage met warme kruidenolie.

60 minuten – €55

Ontspannende lichaamsmassage waarbij je lichaam verwend wordt met warme kruidenolie.

80 minuten – €65

Ontspannende lichaamsmassage waarbij je lichaam verwend wordt met warme kruidenolie, aangevuld met een hoofd- en gezichtsmassage.