Verloop coaching

verloop coaching

Het intakegesprek is een eerste stap naar jouw mogelijke weg van verandering. Het is een kennismaking tussen jou en mij waarin we de tijd nemen elkaar beter te leren kennen.

Voor jou is het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd kan voelen bij mij als coach. Tijdens het intakegesprek kan je voor jezelf nagaan of jij je voldoende op je gemak voelt om je open te stellen en je kwetsbaarheden met mij te delen.

Voor mij is het belangrijk te horen wat jouw wensen en verlangens zijn, wat de situatie is waar jij graag naartoe wil groeien en wat de uitdagingen zijn die jij momenteel op jouw pad beleeft. Ook zal ik luisteren naar jouw motivatie om de coaching aan te gaan. De weg naar verandering is immers een proces dat toewijding en inzet vereist. Het is voor ons beide belangrijk te toetsen naar jouw bereidwilligheid om aan je doelen te werken.

Op basis van het intakegesprek bepalen we samen wat jij nodig hebt en waar ik jou in kan ondersteunen.

Voorzie voor het intakegesprek ruim 60 minuten. 


Tijdens de eigenlijke coachingsessie gaan we samen actief aan de slag met jouw doelen, beide met 100% engagement. We werken verder aan het verhelderen van de zaken waar je tegenaan loopt en welke stappen je kan zetten om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Voor het coachinggesprek voorzien we telkens ±90 minuten.


Na een tweetal weken volgt telkens het vervolggesprek (indien je voor een traject gekozen hebt).

Ik hou de termijn tussen de opeenvolgende sessies bewust kort zodanig jij jouw focus kan houden op jouw doelen en te nemen actiepunten, alsook om hindernissen onderweg sneller weg te werken.


Heb je nood aan een kortere termijn dan 2 weken, kan dit onderling besproken worden.


Gedurende het volledige traject bied ik de nodige ondersteuning, inspiratie en motivatie om op koers te blijven.

Loop je vast tussen de sessies door, bied ik jou een powerondersteuning via whatsapp of mail.

Indien je na het verloop van het coachingtraject nog extra coachinggesprekken wenst toe te voegen kan dit in samenspraak besproken worden.

Heb je na afronden van het coachingtraject na enige tijd nog behoefte aan een tussentijdse powercoaching kan dit eveneens in samenspraak besproken worden.

Gesprekken kunnen zowel life in mijn praktijkruimte, als online doorgaan

Heb je een afspraak en kan je niet aanwezig zijn, dan vraag ik om minstens 24u op voorhand te verwittigen. 


“You don’t have to see the whole staircase

Just take the first step”
Martin Luther King

Ik weet dat er moed nodig is om dingen in je leven te veranderen en je comfortzone te verlaten.  Het zal immers niet over één nacht ijs gaan en obstakels zijn doorgaans hardnekkig van aard. Maar je wil vooruit in het leven en het heft in eigen handen nemen. Jouw bereidwilligheid en discipline zijn absoluut nodig om op een nieuw level in jouw leven aan te komen. Het coachingtraject mag weliswaar geen onoverkomelijk parcours lijken. Wel een fascinerend te bewandelen pad in rust en vertrouwen.


We doen het stap voor stap en streven naar jouw succesmomenten.  


BOEK JE GRATIS INTAKEGESPREK

+32 473 23 01 98
info@zininbalans.be