Mijn missie

MIJN MISSIE

Het is mijn passie mensen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen en meer vreugde en voldoening in hun leven te laten ervaren.

Met Zin in Balans wens ik een warme plek te creëren waar ik jou kan laten ontspannen met een relaxatiemassage of yin yogales. Een plek waar ik ook verder ga dan enkel relaxatie op fysiek niveau. Graag pak ik samen met jou de oorzaak van stress aan d.m.v. een coachingtraject.


Stress ontstaat dikwijls door het verliezen van de comfortzone maar … vaak ook omdat de comfortzone niet langer voldoet aan het leven van onze dromen. Als coach onderzoek ik samen met jou jouw persoonlijke doelen en begeleid ik je tijdens jouw weg ernaartoe.

Het is mijn drijfveer jou tools aan te reiken en inzichten mee te geven om jou stapsgewijs dichter bij jezelf en je doelen te brengen. Je leert anders tegen dingen aan te kijken en er op een andere manier over nadenken. Door persoonlijke ontwikkeling leer jij vanuit je eigen kracht jezelf te bevrijden van jouw beperkende en saboterende overtuigingen en vindt jij de weg naar de beste versie van jezelf.

Mijn missie is geslaagd als ik er kan zijn voor jou als iemand die je helpt de rust en harmonie in jezelf terug te vinden. Ik ben graag dat lichtpuntje wanneer jij jouw volgende stappen even niet meer ziet. Ik wens je vanuit een positieve invloed te begeleiden en de nodige mentale ondersteuning te bieden bij het behalen van je doel. En dat ik je leer dat een positieve mindset en een positieve attitude je verder brengt in het leven dan wat dan ook.