Workshop 17/12/2023

Workshop "Maak van 2024 jouw jaar"

2023 is nog helemaal niet voorbij. En toch … het loopt stilletjes aan naar het einde toe. We kunnen er niet omheen … 2024 komt in zicht!

Hoe kijk jij tegen 2024 aan? Heb je zoiets van “Maakt me niet zoveel uit. ’t Komt wat komt”? Óf barst je net zoals ik van de goesting om aan een nieuw verhaal te schrijven, een nieuw hoofdstuk waarin jij zélf de hoofdrol speelt?

Tijdens de Workshop Maak van 2024 Jouw Jaar stellen we samen jouw GPS in. De GPS instellen naar waar? Richting jouw wensen en verlangens voor 2024!!

Samen nemen we de tijd om 2023 mooi en rond af te sluiten, staan we even stil bij wat 2023 je heeft gebracht. Ja … de mooie én minder mooie dingen. Reflecteren zorgt immers voor ontzettend waardevolle feedback om verder te gaan. Aan de hand van oefeningen, meditatie en een verwarmend eindejaarsritueel maken we het pad voor 2024 vrij. Zo stappen we met een frisse energie het Nieuwe Jaar in, Jouw Jaar!

En heb jij al zicht op jouw wensen en verlangens voor 2024? Ligt je bucketlist al klaar óf is het eerder nog wat flue, als een mistwolkje rondom je hoofd? Of misschien ben je er helemaal niet mee bezig en denk je inderdaad “’t Komt wat komt!”.

Eén ding kan ik je alvast verklappen. Dat hét komt is zeker, er komt altijd iéts. Maar is dat hetgeen wel wat jij wíl? Zal datgene ervoor zorgen dat jij eind 2024 met een vreugdevol gevoel naar het jaar kan terugblikken en zeggen “Yes, 2024 heeft me véél moois gebracht!”

Als dit zo zou zijn, geweldig! Maar doorgaans komt datgene we willen niet in onze schoot geland. Alles begint bij – jawel “VISIE!”, bij het helder maken van jouw verlangens en dromen.

Volgende zaken komen o.a. aan bod
– Het belang en de deugd van doelen zetten
– Van een verlangen als eerste flits door je hoofd tot de effectieve manifestatie van je droom in realiteit
– Saboteurs zitten overal, maak er komaf mee!

En verder … gaan we samen aan de slag, ieder op zijn eigen tempo.
– Wat zijn jouw verlangens en dromen?
– Kan je het visueel maken?
– Kan je het zó echt maken in je hoofd alsof het lijkt dat het al in het NU gebeurt?

Tijdens de workshop Maak van 2024 Jouw Jaar zorgen we alvast voor een stukje fundament van 2024. Maar weet, hier stopt het niet. Je krijgt oefeningen en opdrachten mee om thuis het verdere werk te doen, gericht op jouw visie, jouw verlangens voor 2024. Waar je aandacht naartoe gaat, dat groeit. Jij bent bereid de beslissing te nemen waar je focus in 2024 naar uitgaat. Want jij bent het waard. Jij bepaalt het verhaal van 2024, Jouw Jaar.

Dear 2024, I’m Ready! The best is yet to come!